Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face ca o hostess este să fie conștient de alimentele pe care le pregăti și servi oaspeților dumneavoastră. În timp ce nu poate fi fără gluten, mulți dintre oaspeții dumneavoastră ar putea fi așa că este ceva de a păstra în minte atunci când gândesc la aperitive pentru zile de naștere, de vizionare petreceri, cina petreceri, sau doar casual get-togethers.

Îmi place să păstreze un notebook mare de rețete meu favorit astfel adăugând în câteva aperitive fără gluten este întotdeauna de ajutor. Am vrut să împartă câteva din preferatele mele, și sunt atât de delicioase pe care le veți bucura de a le face pentru mancatorii gluten prea!
MEXICAN STRADA PORUMB MUSCATURI POLENTA LA GRATAR
Cât de uimitor arată aceste? Îmi place de porumb mexican de stradă, astfel încât aceste aperitive mici fără gluten sunt perfecțiunea pură! Acestea, de asemenea, se împrumută pentru a sporind continutul de căldură cu mai multe condimente, dacă vă place muscaturi picant! Apuca reteta de la Snixy bucătărie.

EASY DOUĂ INGREDIENTE UMPLUTE ARDEI DULCI
Crede-mă, când dai o petrecere, păstrează câteva aperitive cu “două ingrediente”. Sunt salvatori când jonglează cu o mulțime de pregătiri de petrecere. Aceste ardei umplute dulci sunt din această lume delish! Vizitați Spoonful de aroma pentru reteta!

BROILED PROSCIUTTO-ÎNFĂȘURAT SPARANGHEL SPEARS
Fără gluten nu trebuie să-și lipsească aroma. Am vedea de multe ori acest tip de aperitiv pentru petrecerile de vacanță, dar ele sunt cu adevărat delicioase pe tot parcursul anului. Le-am notat pentru a încerca pe gratar pentru 4 iulie! Apuca reteta de la nom nom Paleo!

MINI PIZZA MUSCATURI
Aceste muscaturi de pizza fără gluten sunt perfect “pop în gura ta” dimensiune. Plus copii (si baieti!) va place ca ei gust uimitor. În plus, îmi place trucul mic pentru a face cupe toast. Da, sunt fără gluten. A se vedea reteta peste pe Grain Changer!
CASTANE DE APĂ AMBALATE BACON
Bacon înfășurat nimic este întotdeauna primul pentru a merge la petrecerile mele. Chiar suntem surprinși de asta? Nu, de obicei împachetez șuncă în jurul datelor umplute dar castane de apă sună ca o alegere fabuloasă! Îmi plac castane de apă! Apuca această rețetă peste pe viață dulce sărate! și dacă vă place o atingere dulce, a verifica afară aceste Bacon înfășurat ananas mușcături!

SKINNY SUN USCATE TOMATE PESTO DIP
Dips sunt unul dintre aperitivele mele preferate, deoarece acestea aduc toată lumea în jurul castron DIP pentru o mulțime de amestecare și amestecând! Acest dip Skinny ar fi fabulos servit cu legume pentru scufundare sau fără gluten muscaturi de paine prajita! Ia reteta de la cu Salt & Wit aici!

ZDROBIT CARTOFI DULCI GUACAMOLE MUSCATURI
Dumnezeule, cât de bine arată mușcăturile astea? Combină cartofii dulci și guacamole și ți-ai luat un aperitiv dinamită. Nu puteți vedea o tavă de aceste servit la un gratar de vara sau chiar o petrecere de vacanță? Sunt un aperitiv pe tot parcursul anului, care sigur vă va face pe plac mulțimii voastre. Apuca rularea la reteta bucătărie aici!

Sper că veți aminti aceste aperitive fără gluten ar trebui să apară pentru un aperitive delish. Rețineți că nu trebuie să mănânce fără gluten să se bucure de aceste, toată lumea le va iubi! Mini muscaturile de pizza sunt atât de perfecte pentru mese Toddler, apropo!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *