Nu știu de ce-în toate noastre 7 ani-pe care le-am încă de a împărtăși rețeta mea preferată Queso cu tine! Prieteni, iertați-mă! Toată viața de copil m-a aruncat de pe traseu, dar acest Piper din fontă va deveni instantaneu un nou fave. ai încredere în mine! Soțul meu întotdeauna cere acest lucru nu numai pentru partide (este cel mai bun), dar doar pentru noi să se bucure. Am fost angrenare pentru martie Madness (Duke mare, Vanderbilt, și fani Auburn aici), astfel încât această rețetă este cu siguranta pe rotație în aceste zile. Chiar și Blakely iubește (pentru că are o mușcătură puțin, dar nu prea picant).

De ce un fontă? Câteva motive, dar numărul unu fiind că se păstrează de căldură foarte bine, dar în cazul în care nu începe să îngroșa, puteți pur și simplu setați-o înapoi pe aragaz și de căldură-l pentru un minut sau două. Este un fel de mâncare superficială, largă de servire, precum și care este perfect pentru chips-uri tortilla. Și puteți obține o mulțime de dimensiuni distractive, am acest fonta mini, care este mare pentru două persoane.

Să chat detalii ca am întotdeauna ca să vă dau opțiuni cu rețete. Branza piper Jack are o muscatura putin la ea, astfel încât, dacă doriți să evitați că apoi substitui într-un alt brânză ca Cheddar alb! Puteți utiliza rețeta ca o bază și alegeți brânzeturi dumneavoastră preferat. Puteți adăuga, de asemenea, ardei cuburi pentru unele lovitură în plus. Amintiți-vă, experiment și să se joace în jurul pentru a adapta într-adevăr această rețetă la arome preferate. Îmi place să-mi ofer preferata mea! Aceasta este rețeta perfectă pentru o mulțime și amintiți-vă, puteți reîncălzi-l chiar în fontă în cazul în care se răcește prea mult. S-ar putea găsi că nu durează suficient de mult timp pentru a avea nevoie pentru a reîncălzi, deși, este atât de bun!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *