Mama mea este gazda final, și am învățat cu siguranță dragostea mea de divertisment de la vizionarea ei arunca petreceri fabuloase! Ea are câteva rețete Preferate care întotdeauna a făcut apariții pe mesele ei de partid. Una dintre ele este aceasta reteta pentru picant cocktail bile de cârnați! Mai ales montarea pentru viitoarea Super Bowl, aceste muscaturi mici au fost întotdeauna unul dintre primele aperitive să dispară la petrecerile ei. Crede-mă, aceasta este o rețetă veți imprima pentru a utiliza din nou și din nou!

Cu Super Bowl vine duminica, sunt sigur că acestea vor fi pe meniul meu! Mă îndrept în această după-amiază să fac o băcănie pentru marele meci! Ce servești? Nu vei fi dezamăgit dacă adaugi asta la linia ta. Nu sunt sigur cât de mult din joc real voi fi uitam, dar alimentele și reclamele sunt motivul meu pentru Super Bowl sărbători. Ești cu mine? 🙂

Îmi place, de asemenea, această rețetă pentru BBQs curte și orice tip de partid care are nevoie de un aperitiv distractiv. Intotdeauna mi-am dori să ia acest la potlucks, de asemenea, este foarte bine primit! Uneori sfârșești cu 15 tăvi vegetariene și asta nu e distractiv. Așa că îmi place să condimentez lucrurile cu aceste mingi picant cocktail cârnați!

Ai putea adăuga cu siguranță câteva liniuțe de sos fierbinte, dacă doriți să adăugați mai multă căldură. Alternativ, ai putea folosi cârnați regulate, mai degrabă decât cârnați fierbinte, dacă aveți cei mici se bucură de ele prea. Asigurați-reteta proprie și bucurați-vă de ea!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *