E cald afară, și ultimul lucru pe care vreau să-l fac e să pun cuptorul la cuptor. Ești cu mine? E cald acolo unde locuiești? Mai ales atunci când vine vorba de divertisment, retete usor care pot fi făcute în avans (și nu necesită un cuptor) sunt unele dintre cele mai bune retete. Aceste Boozy Orange Cheesecake baruri gust la fel ca un Dreamsicle portocaliu! În plus, sunt beat-Da!

BOOZY ORANGE CHEESECAKE BARURI
Aceste baruri nu coace branza sunt super simplu de a face. Ei folosesc Jackson Morgan Southern Cream în aroma lor biciuit portocaliu, dar lucru puturos este că puteți comuta arome pentru a face o varietate întreagă de baruri branza pentru vara. Piersici & Cream? Da. Cremă de budincă de banane? o, da! De data aceasta, am făcut portocaliu și-l iubesc pentru petrecerile de vară, citrice este întotdeauna un hit.

Dacă ești nou pe aici, probabil că nu știi încă despre obsesia mea cu Jackson Morgan, dar e reală. Acestea sunt bazate din orașul natal al soțului meu-Fayetteville, TN-și familia Jackson Morgan este dulce ca placinta! Am creat o mulțime de rețete cu Jackson Morgan, puteți găsi câteva de mai jos…

NU COACE CHEESECAKE BAR SFATURI
Hai să vorbim despre să facem aceste baruri beat, da? Baza este zdrobit de vanilie napolitane, dar ai putea folosi, de asemenea, biscuiti Graham sau chiar cookie-uri de ciocolata! Mi se pare cel mai bun mod de a le zdrobi este cu procesorul meu de alimente, dar dacă vă simțiți agresiv, roll și zdrobi-le la firimiturile în timp ce acestea sunt sigilate în condiții de siguranță într-o pungă de plastic! Oricum va face trucul, ha! Am constatat că o cutie de napolitane de vanilie a făcut aproximativ 2 1/2 cesti de firimiturile (astfel încât ați putea rezerva unele cookie-uri înapoi pentru alte utilizări), după veți avea nevoie doar de 2 cupe.

Veți amesteca firimiturile cu unt topit și apăsați ferm în partea de jos a unui 8 “x8” tigaie de copt, care a fost căptușite cu folie de aluminiu sau hârtie pergament. Puteți utiliza partea din spate a unei linguri sau de jos a unui pahar să-l apăsați în jos ferm. Acest lucru îl va ajuta să rămână într-o formă de “crustă” atunci când tăiați barele. Am Spritz partea de jos cu spray de copt doar astfel încât barele vor elibera cu ușurință atunci când le tăiere.

Pentru umplerea efectivă, este o combinație de brânză cremă, zahăr pudră, topping biciuit și, desigur,-Jackson Morgan Southern Cream în biciuit Orange! Vrei să urmeze raportul cu atenție, astfel încât acesta va îngheța bine ca alcoolul poate face lucrurile dificile. Deci, Turnați-vă un pahar pentru a SIP în timp ce face aceste bare, dar asigurați-vă că utilizați numai 1/2 ceașcă în rețetă, astfel încât acestea vor îngheța perfect! Puteți adăuga, de asemenea, fructe tocat în amestec, dacă doriți.

Asigurați-aceste bare cu o zi înainte sunteți gata să le servească! De fapt, îmi place această cerință, deoarece aceasta înseamnă că puteți obține o rețetă pentru o petrecere din drum înainte de ziua-de nebunie. Rețete care necesită a fi pregătit și servite imediat poate însemna un sălbatic câteva ore înainte de petrecerea ta, nu ideal! Deci, am să vă încurajez să încercați aceste pentru petrecerea de vara viitoare!

Aceste bare de branza portocaliu beat sunt cremoase, delicioase, și plin de aroma de portocale cremos, biciuit! Ele sunt absolut perfecte pentru divertisment de vară și petreceri, doar păstrați-le refrigerate până la gata pentru a servi. Se taie în pătrate, se pune pe o tavă, garnitura cu câteva felii de portocale și mentă, și ta-da! Oaspetii tai le vor iubi! Evident, aceste bare trebuie să fie partajate doar cu cele de peste 21. 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *