SEPTEMBRIE 22, 2019 BY: COURTNEY

CEL MAI BUN DOVLEAC BANANA PAINE
Share86
Tweet
Pin978
Pâine de dovleac banane combină două dintre aromele mele preferate în reteta perfecta pâine toamna!

Cel mai bun dovleac Banana Paine combină aroma favorit toamna de dovleac cu bunica mea de 100 ani celebra reteta de paine banana!
Am așteptat până în septembrie, dar nu mai pot aștepta. E sezonul DOVLECILOR așa că hai să începem cu un bang, da? E timpul pentru cea mai bună pâine de banane de dovleac pe care ai gustat-o.

Este o ușoară ușurință în #allthingspumpkin pentru că încă mai are toate lucrurile tale preferate despre pâine tipic banane, dar cu aroma de dovleac adăugat!

Mereu mi se pare că am banane coapte pe tejghea, și asta e secretul unei mari pâinii de banane. Banane supra-coapte sunt mai dulci și mai ușor de must pentru pâinea de banane.

Deci, apuca câteva banane în plus la magazin și să le se coc sus. Îmi vei mulțumi mai târziu. Desigur, stoc pe dovleac conserve prea! E toamna, y ‘ All!

Mama mea mi-a dat bunica ei celebru reteta de banane pâine-este de peste 100 de ani! Așa că am făcut un pic de copt pentru a da o poftă de mâncare de dovleac! Se face două pâini atât de jumătate, dacă preferați doar unul, dar încredere în mine-veți dori două pâini de această pâine. Cadou o bucată de la un prieten. Ei vă va mulțumi-și apoi vă întreb pentru reteta.

SFATURI PENTRU PÂINEA PERFECTĂ DE BANANE DE DOVLEAC
Utilizați banane foarte coapte.
Utilizați conserve de dovleac, nu conserve placinta de dovleac de umplere
Set de unt cu câteva ore înainte de coacere, astfel încât acesta va fi la temperatura camerei.
De asemenea, lăsați ouăle să vină la temperatura camerei înainte de coacere
Nu ai condiment plăcintă de dovleac? Fă-ți singur! Combină 3 linguri de scorțișoară la sol, 2 lingurite ghimbir măcinat, 2 lingurite de nucșoară la sol, 1 1/2 lingurite sol ienibahar și 1 1/2 lingurite cuișoare sol.
Veți observa biți mici de banane în rețetă, acestea sunt delicioase. Vă recomandăm să vă asigurați că banane sunt foarte coapte! Acest lucru ajută la a le face mai dulce.

Puteți adăuga cu siguranță nuci sau chiar stafide la această rețetă, dar îmi place să-l facă cu doar dovleac și banane. E atât de bine, crede-mă. Dacă doriți o pâine dulce de banane de dovleac, se adaugă o glazură sau glazură pe partea de sus. Sau, dacă vă place un anumit condiment, ar fi scorțișoară, apoi adăugați mai mult în.

Veți avea instantaneu un desert delicios, toamna! Aceasta reteta este perfecta pentru toamna brunches, hayon, vanzari coace, etc. Dovleac și banane face pâine atât de umed, este cu siguranta un Păstrător!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *