Sunt un iubitor de frostings grave-am scris chiar și o carte pe frostings! Deci, puteți paria că am făcut și rețeta testat un milion de rețete de glazurare. Aceasta crema de ciocolata glazura de branza este o reteta noua pe care eu sunt atât de entuziasmat. Este transformat pentru dragostea mea de glazură de brânză cremă și crema de ciocolata. Iată… poate de glazură meu favorit nou pentru prăjituri, cupcakes, cookie-uri, și linguri…

Dacă vă place crema de brânză și vă place ciocolata, această rețetă ușor de glazurare este pentru tine. Nu e nimic agitat în asta, și e gata în câteva minute. E genul meu de glazură. Puteți stoca în frigider (doar re-bici-l înainte de conducte) timp de până la o săptămână într-un container etanș.

Ciocolata crema de glazurare este absolut perfect pe orice aroma de tort de la tort galben la catifea roșie sau simplu ol “ciocolata pentru o aroma de ciocolata dublu whammy. Acum vorbim, nu? Asta ar fi tort de ciocolata final!

Crema de brânză dă glazura o bogăție pe care le va iubi! Are doar că puțin “ceva extra”, comparativ cu glazură de ciocolată tipic. Vei ști despre ce vorbesc când o vei gusta!

SFATURI PENTRU A FACE GLAZURĂ
Temperatura camerei unt. Pur și simplu setați untul cu cel puțin o oră înainte de a utiliza.
Crema de temperatura camerei de brânză. Același lucru, setați-l cu cel puțin o oră înainte de a utiliza.
Utilizați praf de cacao neîndulcit. Pare o nebunie, dar există o mulțime de dulceața de zahăr pudră!
Se lasă produsele coapte (prăjituri, prăjituri, prăjituri) să se răcească complet înainte de glazurare.
În cazul în care glazura este prea gros de țeavă, se adaugă 1 lingura de lapte la un moment dat, până când sunteți în stare să țeavă de glazurare.
În cazul în care glazura este prea vrac, se adaugă 1/2 ceașcă de zahăr pudră la un moment dat până suficient de gros pentru a țeavă.
Atunci când bate crema de brânză și unt, asigurați-vă că ați bătut-o pentru cel puțin 2 minute pentru a obține orice noduli.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *