De fiecare dată când pofta de ciocolată lovește (Salut, zilnic!), am rețeta perfectă pentru tine. Homemade negrese-de la zero!

Acum, înainte de a-mi spune că negresele cutie sunt atât de mult mai rapid și are un gust uimitor, ai dreptate. Nu neg asta. Îmi place un bun Brownie Mix. Dar această rețetă de casă Brownie face cele mai gooey, negrese ciocolata că eu sunt destul de încrezător va deveni preferata ta! Ei ar putea arata doar ca negrese simple în pics, dar ele sunt atât de bun!

Negresele de casă nu sunt atât de mult mai consumatoare de timp pentru a face fie. De asemenea, se termină doar cu o cratiță și un castron de amestecare pentru feluri de mâncare. Știi toată lumea are acea corvoadă pe care o urăsc? Spălătorie? Aspirarea? Sunt feluri de mâncare pentru mine, ceea ce este un fel de rău având în vedere munca mea, dar am putere prin intermediul. 😉

SFATURI PENTRU NEGRESE DE CASĂ
Atunci când cumpără pudra de cacao, asigurați-vă că pentru a cumpăra pudră de cacao neîndulcit. Sună confuz, dar încredere în proces, aceste negrese sunt dulci (dar nu prea dulce)! Puteți găsi de multe ori pulbere de cacao întuneric, de asemenea, care sunt sigur că ar fi delicios de asemenea.

Eu fac aceste negrese într-un 9 de 13 tigaie (căptușite cu hârtie pergament). Acest lucru face mult mai ușor pentru a tăia pătrate Brownie dumneavoastră. Dacă ați cumpărat vreodată mici pop-up foi de hârtie pergament de la magazin alimentar, știi viața-schimbarea sunt! Caută-i!

FACE NEGRESE CHIAR MAI UIMITOR
Hai să vorbim despre chipsuri de ciocolată. Intotdeauna mi-am dori să consolideze deserturi de ciocolata cu chips-uri suplimentare de ciocolata. Viața e scurtă. Pentru aceste negrese, eu folosesc mini chips-uri de ciocolata, dar puteți folosi cu siguranță orice fel preferați!
Adăugați în baruri bomboane între straturi de aluat Brownie pentru un desert chiar mai decadent.
Înghețați vârful negreselor cu glazură de ciocolată sau glazură după ce s-au răcit.
Încercați să reziste mananca toate aluat Brownie (este uimitor, știu), sau altfel nu veți ajunge să se bucure de aceste “mai bine decât se amestecă cutie” negrese de casă. Sunt atât de lipicioase și pline de aromă de ciocolată!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *