FEBRUARIE 1, 2017 BY: COURTNEY

FAVE FOTBAL APERITIVE: GĂTITE PERFECT FOC LA GRATAR ZESTY IERBURI & SPICE WINGS
Share0
Tweet
PIN2
Acest post este sponsorizat de gătite perfect. Toate opiniile sunt ale mele.

Aripile perfecte pentru jocuri de fotbal & Watch petreceri!
Cu jocul mare chiar în jurul valorii de colț, este timpul pentru a începe pregătesc meniul nostru de vizionare petrecere! În mod tradițional, îmi place să scoată toate Faves soțului meu de la dips și chips-uri la mini tacos și, desigur, aripi! Nu este într-adevăr un moment mai bun pentru a servi o tavă de aripi delicioase decât cel mai mare joc de fotbal din an, am dreptate? Fiica mea iubește chiar aripi așa că este o atingere de familie în jos!

Întotdeauna spun prietenilor care întreabă am face totul pentru partidele că unul dintre secretele este păstrarea Prep alimente la un nivel minim. S-ar putea face una sau două rețete de casă, dar având câteva “joacă secrete” vă ajută să vă dau timp pentru a configura petrecerea de vizionare și de fapt se bucure de ea tine. Noul meu secret pentru aripi delicioase? Fierte perfect Premium foc la gratar Wings! Ei au o ierburi zesty și amestec de condimente pe pui, care este atât de bun; este cantitatea perfectă de căldură fără a fi prea picant. Sunt la gratar peste un foc deschis pentru a bloca în sucuri naturale și vin pe deplin fierte și gata să se încălzească în cuptor! Ei nu sunt pane astfel încât să puteți simți un pic mai bine despre ceea ce sunteți de servire! Le veți găsi în secțiunea congelator (detalii locație de mai jos), astfel încât să puteți stoc până acum pentru marele joc!
Doar Prep gătit perfect Premium foc la gratar Wings per pachet instrucțiuni și pereche cu alte alimente fave de fotbal. Îmi place să servesc covrigei și chips-uri pentru scufundare, dar, de asemenea, țelină și morcovi bastoane. Vă sugerez o distracție câteva dips ca guacamole, hummus, sau DIP fasole. Păstrați-l simplu și delicios și oaspeții vă vor iubi!

În ceea ce privește decoratiuni, de top masa de alimente (chiar dacă este doar o măsuță de cafea), cu o hârtie verde distractiv sau pânză. Am găsit o hârtie de fotbal tematice alergător de masă, care este perfect pentru curățenie ușoară! Gazon coastere de la magazinul de partid și un vas de fotbal pentru servire au fost mari constată! Mergeți la magazinul de petreceri și uitați-va la secția de fotbal din acest an. Pick up decor distractiv de a se împrăștia în jurul și anima masa de partid alimente! Este cu adevărat micile detalii care fac o petrecere Super Fabulos!

Un alt fotbal de vizionare sugestie parte am este să ia în considerare având mini coșuri sau containere pentru oaspeții să se umple cu aripile lor și alte muscaturi preferate. Apoi, ei pot reveni la locul lor și urmăriți jocul! Acest lucru ajută la prevenirea o mulțime de “sus și în jos” în timp ce încearcă să urmăriți jocul (sau reclame, haha). S-ar putea lua în considerare chiar tucking unul dintre aceste mici umed ștergeți pachete în fiecare coș, astfel încât oaspeții pot șterge mâinile curate chiar pe loc. Acest lucru este util mai ales dacă aveți copii la petrecerea ta.
Capul afară și pentru a găsi aceste fierte perfect Premium foc la gratar Wings! Nu mă îndoiesc că-i vei iubi la fel de mult ca mine. De la nopți de joc la nopți de film și totul în între, acestea sunt cu siguranta un du-te-la petrecere aperitiv!

În cazul în care pentru a le găsi: gătite perfect Premium foc la gratar de pui este disponibil la Kroger, Stop & Shop, Giant și magazine Wegmans. Acestea vor fi extinse la alți comercianți cu amănuntul în întreaga 2017. Puteți găsi, de asemenea, locatorul lor magazin aici.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *